GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 1299,-
LEVERING 1-2 HVERDAGE & GRATIS AFHENTNING
STORT SORTIMENT AF DANSK KVALITETSKØD
DIREKTE FRA SLAGTERIET

Om os

NICE TO MEAT YOU

Kødhuset.dk er en dansk virksomhed, der blev etableret i 2022 og specialiserer sig i salg af højkvalitets oksekød, wagyu, lammekød og kylling. Vores mål er at give kunderne en unik og autentisk oplevelse af dansk kød, da vi er stolte af vores danske arv og vil gerne vise, hvor godt dansk kød smager. Hos os kommer alt dansk oksekød udelukkende fra dansk kødkvæg, så du er sikret en god smag.

Vi har over 30 års erfaring i slagterbranchen, og har vores eget slagteri i Slagelse, hvor vi udbener hele dyr. Hos Kødhuset.dk er kvalitet vores førsteprioritet, og vi går aldrig på kompromis med det. 

Vi pakker altid vores kød i fødevaregodkendt emballage, og sender det i en flamingokasse med køleelementer, så kunden modtager sit kød så tæt på 0 grader som muligt. Vi mener, at det er vigtigt at tage ansvar for både dyrevelfærd og miljøet, og derfor forbedre vi løbende vores produktion med dette formål.

Vi er stolte af vores arbejde og vil fortsætte med at levere højkvalitets kød til vores kunder i Danmark. Hos Kødhuset.dk kan du være sikker på, at du vil modtage det bedste af det bedste, når det kommer til kød og kundeservice.