Oksekød

Filter:

Tilgængelighed
0 valgt Nulstil
Pris
Den højeste pris er 1.689,00 kr Nulstil
kr.
kr.
Tilstand
0 valgt Nulstil

117 produkter

20x Ribeye Steak 300 Gram
20x Ribeye Steak 300 Gram
20x Ribeye Steak 300 Gram
1.059,00 kr 1.622,40 kr
Pris per ½ kg 88
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-35%
10x Ribeye Steak 300 Gram
10x Ribeye Steak 300 Gram
10x Ribeye Steak 300 Gram
636,09 kr 811,20 kr
Pris per ½ kg 106
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-22%
10x Dansk Ungkvæg Filet 300 Gram
10x Dansk Ungkvæg Filet 300 Gram
10x Dansk Ungkvæg Filet 300 Gram
468,00 kr 936,00 kr
Pris per ½ kg 78
DanskFerskOksekødVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-50%
Hakket Oksekød 10-12% - 9 Kg
Hakket Oksekød 10-12% - 9 Kg
Hakket Oksekød 10-12% - 9 Kg
650,00 kr
Pris per ½ kg 36
FerskOksekødDanskVakuumpakkes ét kilo pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
Flap Meat Spyd m. Black Garlic Marinade - 5x100g
Flap Meat Spyd m. Black Garlic Marinade - 5x100g
Flap Meat Spyd m. Black Garlic Marinade - 5x100g
88,00 kr 90,00 kr
Pris per ½ kg 88
Frostvare sendes til optøningOksekødDanskVakuumpakkes 5 spyd pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-2%
Hakket Oksekød 10-12%
Hakket Oksekød 10-12%
Hakket Oksekød 10-12%
Priser fra 105,00 kr
Fra 36 kr per ½ kg
FerskOksekødDanskVakuumpakkes ét kilo pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-19%
Cuvette
Cuvette
Priser fra 84,00 kr
Pris per ½ kg 44,5
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 1 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
Op til
Boeuf Onglet Spyd m. Trøffel Marinade - 5x100g
Boeuf Onglet Spyd m. Trøffel Marinade - 5x100g
Boeuf Onglet Spyd m. Trøffel Marinade - 5x100g
79,00 kr 84,00 kr
Pris per ½ kg 79
Frostvare sendes til optøningOksekødDanskVakuumpakkes 5 spyd pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-6%
10x Oksefilet Bøffer Med Fedtkant 300 Gram
10x Oksefilet Bøffer Med Fedtkant 300 Gram
10x Oksefilet Bøffer Med Fedtkant 300 Gram
521,00 kr 900,00 kr
Pris per ½ kg 82,5
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-42%
10x T-bone Steak 400 Gram
10x T-bone Steak 400 Gram
10x T-bone Steak 400 Gram
899,00 kr 1.084,00 kr
Pris per ½ kg 112
Frostvare sendes til optøningOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-17%
Hakket Oksekød 18-20%
Hakket Oksekød 18-20%
Hakket Oksekød 18-20%
Priser fra 75,00 kr
Pris per ½ kg 62,5
FerskOksekødDanskVakuumpakkes ét kilo pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-38%
Oksefilet Spyd m. Trøffel Marinade - 5x100g
Oksefilet Spyd m. Trøffel Marinade - 5x100g
Oksefilet Spyd m. Trøffel Marinade - 5x100g
88,00 kr 95,00 kr
Pris per ½ kg 88
Frostvare sendes til optøningOksekødDanskVakuumpakkes 5 spyd. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-7%
Spareribs fra danske køer
Spareribs fra danske køer
Okse Spareribs - 4 kg
226,00 kr
Pris per ½ kg 27
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 1 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
Carolina Reaper Pølser - 6 stk (mild)
Carolina Reaper Pølser - 6 stk (mild)
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 6 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-6%
Bøf Bearnaise Med Pommes Frites (4 personer)
Bøf Bearnaise Med Pommes Frites (4 personer)
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-33%
Boeuf Onglet (Nyretapper)
Boeuf Onglet (Nyretapper)
Boeuf Onglet (Nyretapper)
Fra 68,00 kr
Pris per ½ kg 70
Frostvare sendes til optøningOksekødDanskVakuumpakkes 1 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
Shawarma Spyd m/ Lam - 900 Gram
Shawarma Spyd m/ Lam - 900 Gram
Shawarma Spyd m/ Lam - 900 Gram
162,00 kr 237,00 kr
Pris per ½ kg 90
Frostvare sendes til optøningLamDanskVakuumpakkes 1 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-32%
Culotte - 5 kg
Culotte - 5 kg
Culotte - 5 kg
599,00 kr 650,00 kr
Pris per ½ kg 59,5
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 1 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-8%
Premium Burger Bøffer 18-20% - 200g
Premium Burger Bøffer 18-20% - 200g
Premium Burger Bøffer 18-20% - 200g
Fra 56,57 kr
Pris per ½ kg 41.6
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
8x Ribeye Steak 350 Gram
8x Ribeye Steak 350 Gram
8x Ribeye Steak 350 Gram
578,08 kr 757,12 kr
Pris per ½ kg 102,96
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-24%
10x Premium Oksefilet 300 Gram
10x Premium Oksefilet 300 Gram
10x Premium Oksefilet 300 Gram
675,00 kr 840,00 kr
Pris per ½ kg 117,5
Frostvare sendes til optøningOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-20%
Okseinderlår - Gullasch - 3 kg
Okseinderlår - Gullasch - 3 kg
Okseinderlår - Gullasch - 3 kg
255,00 kr
Pris per ½ kg 55
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 1 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
Premium Burger Bøffer 18-20% - 150g
Premium Burger Bøffer 18-20% - 150g
Premium Burger Bøffer 18-20% - 150g
Fra 42,40 kr
Pris per ½ kg 41.6
FerskOksekødDanskVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
Shawarma Spyd - 900 Gram
Shawarma Spyd - 900 Gram
Shawarma Spyd - 900 Gram
156,00 kr 229,00 kr
Pris per ½ kg 86
Frostvare sendes til optøningOksekødDanskVakuumpakkes 1 stk. pr. pakke100% Græsfodret Kvæg
-32%

Oksekød | Kvalitetskød med 1-3 dages levering | Kødhuset

FAQ

Oksekød er kød fra kvæg og er måske en af de mest populære spiser i køkkener verden over. Oksekød kommer i mange udskæringer fra alt, som culotte, oksefilet, ribeye, t-bone steak, tomahawk steak og mange andre. Kødets kvalitet afhænger blandt andet, om det kommer fra malkekvæg eller kødkvæg. Hos kødhuset tilbyder vi kun den bedste kvalitet fra kødkvæg, hvorfor du altid kan forvente et mørt og saftigt stykke kød.

Oksekød kan holde sig i 6-12 måneder i fryseren. Det afhænger dog af, hvilken udskæring der skal opbevares. En god fingerregel er, at jo mindre fedt der er i oksekødet, jo længere tid kan det holde sig, da det i langt de fleste tilfælde er fedtet, der bliver harsk. Kvaliteten på kødet forringes dog efter 12 måneder, hvorfor vi ikke anbefaler at fryse det længere.

Som en generel regel kan man regne med ca. 150-250 gram oksekød pr. person, afhængigt af rettens art og tilbehørets mængde. Det vil selvfølgelig også have betydning, hvilken udskæring man vælger at spise.

Stegt kød kan typisk holde sig i ca. 5-6 dage i køleskabet. Når kødet er tilberedt, er det vigtigt at placere det i køleskabet i en lufttæt beholder eller pose for optimalt opbevaring. Læs mere om nedkøling af oksekød i køleskabet hos forbrugerrådet.

Modning af oksekød er en proces, der forbedrer kødets smag og mørhed. Det sker ved at lade kødet hvile under kontrollerede temperatur- og fugtighedsforhold, hvilket tillader naturlige enzymer at nedbryde muskelfibrene. Der er to metoder: vådmodning, hvor kødet vakuum-pakkes og opbevares koldt i 1-4 uger, og tørmodning, hvor kødet hænges i et kontrolleret miljø i få uger til flere måneder for intens smag. Overvågning er essentiel for at undgå bakterier og dermed opnå det ønskede resultat.