Frostvare sendes til optøningOksekødPolenKommer løsfrossen i én pakke100% Græsfodret Kvæg
Filtrer og sorter
Hurtig levering på 1-2 dage direkte til døren
FAQ
Shawarma og kebab er begge populære mellemøstlige retter, men de har visse forskelle. Shawarma refererer til en tilberedningsmetode, hvor kød som oftest krydret oksekød, kylling eller lam roteres på en vertikal spyd og langsomt grilles, mens det skæres af i tynde skiver til servering. Kebab refererer generelt til kød, der er skåret i bidder, marineret og derefter grillet på spyd. Kebab kan også referere til forskellige kødretter, der er spiddet eller grillet, og findes i mange varianter i forskellige kulturer.
Kebab laves ved først at marinerer kødbidder i en blanding af krydderier og ofte yoghurt eller citronsaft, som hjælper med at mørne og tilføje smag. Derefter trædes kødet på spyd og grilles over åben flamme eller på en grill. Tilberedningen på spyd gør det nemt at opnå en jævn grillydre og en saftig indre.
Kebab kan laves med en række forskellige typer kød, inklusiv lam, oksekød, kylling og nogle gange fisk eller skaldyr. Valget af kød kan variere afhængigt af regionale præferencer og traditioner.
Prisen på en kebab kan variere afhængigt af placeringen, typen af restaurant eller gadekøkken, og de specifikke ingredienser, der bruges. I mange byer kan kebab købes til rimelige priser, hvilket gør det til en populær fastfood- eller gadekøkkenret. Hos Kødhuset kan du dog lave din helt egen ret med vores kebab kød til gode priser.
Nej, vores kebab indeholder ikke svinekød. Vi bruger almindeligvis oksekød eller kylling, alt efter vores kunders præferencer.