FrankrigFrostvare sendes til optøningAndVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke
Udsolgt
Filtrer og sorter
FAQ
Brug en kødtermometer til at måle temperaturen i andebrystet. Når den når 60-65 grader Celsius, er det rosa, og ved 70 grader Celsius er det gennemstegt. Det er altid en god idé at lade andebrystet hvile, da temperaturen fortsætter med at stige lidt under hviletiden.
For at få sprødt andeskind kan du ridse skindsiden af andebrystet med en skarp kniv i et gittermønster, inden du steger det. Steg det derefter ved høj varme i panden med skindsiden nedad, indtil det er gyldent og sprødt.
Lad andebrystet hvile i ca. 5-10 minutter efter tilberedning, dækket løst med folie. Dette giver kødsaften tid til at fordele sig jævnt, så det forbliver saftigt.
Steg andebrystet som normalt. For sovsen kan man bruge andefedtet i panden, tilføje lidt hvidvin, fond eller bouillon, og reducere det sammen med urter som timian eller rosmarin. Til sidst tilsættes lidt fløde eller smør for at lave en lækker sovs.
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Placer andebrystet med skindsiden nedad i en ovnfast pande, og steg det i ovnen i ca. 8-10 minutter. Vend det om, og steg yderligere i 6-8 minutter eller indtil det er rosa i midten.
Cookies
Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores enhed.