Andebryst

Filter:

Tilgængelighed
0 valgt Nulstil
Pris
Den højeste pris er 109,00 kr Nulstil
kr.
kr.
Tilstand
0 valgt Nulstil

1 produkt

Andebryst Berberiand Canard Hvid - 2 stk
Andebryst Berberiand Canard Hvid - 2 stk
Andebryst Berberiand Canard Hvid - 2 stk
109,00 kr
FrankrigFrostvare sendes til optøningAndVakuumpakkes 2 stk. pr. pakke
Udsolgt

FAQ

Brug en kødtermometer til at måle temperaturen i andebrystet. Når den når 60-65 grader Celsius, er det rosa, og ved 70 grader Celsius er det gennemstegt. Det er altid en god idé at lade andebrystet hvile, da temperaturen fortsætter med at stige lidt under hviletiden.

For at få sprødt andeskind kan du ridse skindsiden af andebrystet med en skarp kniv i et gittermønster, inden du steger det. Steg det derefter ved høj varme i panden med skindsiden nedad, indtil det er gyldent og sprødt.

Lad andebrystet hvile i ca. 5-10 minutter efter tilberedning, dækket løst med folie. Dette giver kødsaften tid til at fordele sig jævnt, så det forbliver saftigt.

Steg andebrystet som normalt. For sovsen kan man bruge andefedtet i panden, tilføje lidt hvidvin, fond eller bouillon, og reducere det sammen med urter som timian eller rosmarin. Til sidst tilsættes lidt fløde eller smør for at lave en lækker sovs.

Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Placer andebrystet med skindsiden nedad i en ovnfast pande, og steg det i ovnen i ca. 8-10 minutter. Vend det om, og steg yderligere i 6-8 minutter eller indtil det er rosa i midten.